Forum.MusicBox.Az

Feel The MusiC
 
AnasayfaTakvimMVSGaleriQeydiyyatdan keçinGiriş
Bölmələr
 Portal
 Ana səhifə
 İstifadəçi siyahısı
 Şəxsi mə`lumat
 MVS
 Axtar
En son konular
» replica watches
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Icon_minitimeC.a. İyul 21 2011, 06:17 tarafndan sevenurek

» replica watches
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Icon_minitimeB. Yan. 23 2011, 14:41 tarafndan shijin123

» Assorti hits
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Icon_minitimeÇ.a. Noy. 23 2010, 15:56 tarafndan Nas

» Photoshop isleri..Superr
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Icon_minitimeB. Noy. 07 2010, 21:07 tarafndan gul18

» Ozan - Bir Gecelik (2008)
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Icon_minitimeB.e. Sen. 27 2010, 23:34 tarafndan AZMEN

» Əlvida...
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Icon_minitimeB. Sen. 26 2010, 23:12 tarafndan turan

» Unknow Music
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Icon_minitimeB.e. İyul 05 2010, 03:24 tarafndan ESIK

» Alişan - Sevgilerimle (Remix)
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Icon_minitimeC.a. İyul 01 2010, 21:17 tarafndan mustafasade

» Roya & Nado-Yağış (Rap Version)
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Icon_minitimeÇ.a. İyun 29 2010, 16:30 tarafndan waves

» Qan Qrupuna Gore Faliniz
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Icon_minitimeÇər. İyun 02 2010, 04:07 tarafndan linkinka

Digər
En iyi yollayclar
Emo4ka Billa (1306)
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_lcapYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu I_voting_barYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_rcap 
pink_thrill_girl (1037)
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_lcapYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu I_voting_barYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_rcap 
***Artemida*** (929)
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_lcapYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu I_voting_barYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_rcap 
C-Love (831)
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_lcapYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu I_voting_barYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_rcap 
pelin (829)
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_lcapYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu I_voting_barYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_rcap 
Sevimli (812)
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_lcapYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu I_voting_barYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_rcap 
Xuraman85 (729)
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_lcapYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu I_voting_barYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_rcap 
_secret_ (706)
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_lcapYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu I_voting_barYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_rcap 
Guullaann (569)
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_lcapYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu I_voting_barYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_rcap 
Javadov (549)
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_lcapYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu I_voting_barYENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Vote_rcap 
Reyting





Payla
 

 YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu

Aaa gitmek 
MüəllifIsmarıc
Xuraman85

Xuraman85

İsmarıc sayı : 729
Age : 33
Registration date : 21/07/08

YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Empty
Yeni mövzuMövzu: YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu   YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Icon_minitimeB.e. Okt. 06 2008, 17:15

Həyat və qorxu



Hər işin yaxşı gedir. Lakin səbəbini özün də anlamadan icində olan qeyri-adi qorxu hissi səni rahat buraxmır. Düşünürsən ki, hər halda bu özünə inamsızlıqdan irəli gəlir. Bu sirrin acarını tapmaq istəyirsənsə, özünü testlə sına…

1. Danışanda həmsöhbətinin üzünə baxırsan?

A). Hə, bu mənə böyük zövq verir.

B). Yalan danışanda və ya günahkar olanda, nəzərlərimi yayındırıram.

C). Əlbəttə, yox!

2. Diqqət mərkəzində olmağı sevirsən?

A). Məni sorğu-sual atəşinə tutanda, yox.

B). Yox. Cünki həmişə nəyisə səhv olaraq ağzımdan qacırmaqdan cəkinmişəm.

C) Hə, bu mənim cox xoşuma gəlir.

3. Qarşından qara pişik kecərsə və ya qadın boş vedrə ilə səni qarşılayarsa buna reaksiyan necə olar?

A) Hec nəyə məhəl qoymadan yolu kecərəm. Cünki bunlar mənasız, boş inanclardır.

B) Sol ciynimin üstündən tüpürüb, yoluma davam edərəm.

C). Yolumu dəyişərəm.

4. Uşaq vaxtı qaranlıqdan qorxurdun?

A). Aradabir.

B). Elə indi də qorxuram.

C). Ümumiyyətlə, qaranlıqdan hec vaxt qorxmamışam.

5. Söhbət zamanı qızarırsanmı?

A ).Yox.

B).Arada olur.

C). Ümumiyyətlə, utancağam.

6. Cəlbedici və ekstravaqant geyinməyi sevirsən?

A ).Hə. Mən həmişə diqqəti cəlbedən paltarlar geyinirəm.

B). Özümü cəkici geyimdə rahat hiss edirəm.

C). Yox, mən secilməyi xoşlamıram.

7. Düşünülməmiş hərəkətlər cox etmisən?

A). İstəmədən alınır.

B). Baxır vəziyyətə.

C). Gülünc görünməkdən həmişə qorxmuşam.

8. Qorxaq olduğun barədə nəsə eşitmisən?

A). Yox, hec vaxt.

B). Arada olur ki, eşidirəm.

C). Hə… və cox təəssüf ki, bu elə belədir.

Balların hesablanması

1 2 3 4 5 6 7 8

A C B C B C C C C

B B A B A B B B B

C A B A B A A A A

Nəticə

Əgər cavablar arasında A bəndi coxluq təşkil edirsə, demək, xasiyyətində bəzi dəyişikliklər etməlisən. Cünki kicik bir qorxu və həyəcan sənin həyatına olduqca ciddi təsir edir. Qorxu hissi sənin həyatdan küsməyinə və qəlbinin qırılmağına səbəb olur. Bu ondan irəli gəlir ki, ətrafdakıların sənin haqqında söylədiklərinə cox önəm verirsən. Özünəinamını artır və kənardan deyilənləri qulaqardına vur. Məhz o zaman icindəki qorxuya qalib gəldiyini hiss edəcəksən.

Cavablardan B bəndi coxluq təşkil edirsə, demək, ehtiyatlısan. Hər hadisəyə baş qoşmaqdan qacıb, ən cətin, xoşagəlməz vəziyyətdən də cıxış yolu tapırsan. İcində qorxu hissi var, amma bu, sənin yaşam tərzinə mane olmur.

C cavabına üstünlük vermisənsə, demək, səni nəinki qaranlıq, hec həyatında baş verən dəyişikliklər belə qorxutmur. Mərd insansan. Özünə inandığın ücün hər bir problemi gözə alırsan. Riskdən cəkinmirsən və hər yeniliyi uğurun başlanğıcı kimi yozursan. Lakin nəzərə al ki, ciddi düşüncəli olmaq həyatda insana hər zaman kömək etmir. Səmimiyyətini hec nəyə qurban vermə.
Əvvələ qayıt Aaa gitmek
İstifadəçi mə`lumatlarına bax http://WwW.MusiCBoX.Az
Strange
VIP
VIP
Strange

İsmarıc sayı : 299
Age : 29
Registration date : 22/07/08

YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Empty
Yeni mövzuMövzu: Geri: YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu   YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Icon_minitimeC. Okt. 10 2008, 04:17

A varianti cixdir ve duzudr beleyem
Əvvələ qayıt Aaa gitmek
İstifadəçi mə`lumatlarına bax http://www.musicbox.az
Xuraman85

Xuraman85

İsmarıc sayı : 729
Age : 33
Registration date : 21/07/08

YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Empty
Yeni mövzuMövzu: Geri: YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu   YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Icon_minitimeC. Okt. 10 2008, 15:57

qalan milletin axotu yoxdu diyesen
Əvvələ qayıt Aaa gitmek
İstifadəçi mə`lumatlarına bax http://WwW.MusiCBoX.Az
shade

shade

İsmarıc sayı : 20
Age : 31
Registration date : 26/08/08

YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Empty
Yeni mövzuMövzu: Geri: YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu   YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Icon_minitimeC. Okt. 10 2008, 17:27

men de A varianti cixdi,belke de beledi.
Əvvələ qayıt Aaa gitmek
İstifadəçi mə`lumatlarına bax
Sevimli
MuSiCBoX ™
MuSiCBoX ™
Sevimli

İsmarıc sayı : 812
Age : 28
Registration date : 22/07/08

YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Empty
Yeni mövzuMövzu: Geri: YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu   YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Icon_minitimeC. Okt. 10 2008, 18:12

A cox cixdi rolleyes
Əvvələ qayıt Aaa gitmek
İstifadəçi mə`lumatlarına bax
Sponsored content




YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Empty
Yeni mövzuMövzu: Geri: YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu   YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu Icon_minitime

Əvvələ qayıt Aaa gitmek
 
YENI BIR GOZEL TEST_Həyat və qorxu
Əvvələ qayıt 
1 səhifə (Cəmi 1 səhifə)

Bu forumun msaadesi var:Bu forumdakı ismarıclara cavab verə bilməzsiniz.
Forum.MusicBox.Az :: Müzakirə Bölməsi :: Sərbəst Mövzular-
Keç: